kurs i Access Bars®

kurs i Access Bars®

kurs i Access Bars®

Datum/Tid

28 okt, kl. 09:30 - 17:00

Plats


Forum Konferens


När var sista gången du kände dig helt avslappnad och fylld av energi och lätthet?

Här har du en energibehandling som hjälper dig till en mycket djup avslappning och låter dig släppa på distraherande tankar, minskar stress, ökar ditt välbefinnande på ett djupare plan och mycket mer.

Access Bars® är 32 punkter på huvudet som vi lätt beröring frigör och raderar invanda mönster och beteenden som hindrar dig från att ta emot mer i livet. Efter en barsbehandling känns det i sämsta fall som att du fått en skön massage för hela kroppen och i bästa fall kan det förändra ditt liv.

Det är som att defragmentera en dator för att skapa mer utrymme och sortera filerna i ordning för att få mer klarhet och lätthet i livet.
Under denna heldag kommer du både lära dig ge och ta emot behandlingar samt få ta del av dynamiska verbala verktyg till förändring.

Access Bars har hjälpt tusentals människor i hela världen till förändringar i livet.

Några effekter av Access Bars:
-Minskad stress
– Minskad oro/ångest
– Ökad självkänsla
– Ökad kroppskännedom
– Ökad koncentration och fokus
– Mental och fysisk avslappning
– Bättre sömn
– Minskad smärta
– Mer glädje i livet
– Ökad kreativitet

Efter genomförd kurs får du ett diplom som visar att du är Certifierad Access Bars Practitioner® och du kan börja ge behandlingar både på professionell nivå eller för privatbruk till vänner och bekanta.

När: 28/10
Var: Forum Konferens, Södra Långgatan 15–17 Oskarshamn
Tid: 09:30-17:00
Kostnad: 2850 kr (vid repetition av kurs betalar du halva priset) barn/ungdomar upp till 15 år deltar gratis med betalande vuxen, ungdomar 16–17 år betalar halva priset.

Efter du anmält dig till kursen får du mer information om betalning mm.

Har du frågor gällande kursen hör av dig till kursledare Mia Erlandsson, mob: 070-6559247 eller maila till info@miandi.se

Varmt välkommen!

Kategorier

Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Top