Coaching, Kurser, Föreläsningar, Behandlingar

Är det dags att välja mer i livet?

Business Coaching

Letar du eller ditt företag efter nya möjligheter till positiva förändringar? mindre stress? ökad motivation? ökad arbetsglädje?

Vi bygger vår coaching  på de unika behov du och ditt företag har om det så gäller individnivå eller som grupp.

Tillsammans hittar vi den bästa vägen för att nå uppsatta mål och skapa den positiva förändring som ni önskar.

Om ni vill ha en paketlösning med flera tillfällen så går det att ordna.

När ni bokat er coaching kontaktar vi er för ett kort inledande samtal där vi diskuterar vad just ni behöver hjälp med inför coachingen.

Privat Coaching

Är det dags för en positiv förändring i ditt liv?

Hur skulle det vara att öppna upp för nya möjligheter att leva det liv du verkligen vill leva?

Vi bygger vår coaching på de unika behov du som individ har och hjälper dig att stärka och lyfta dig själv till den positiva förändring du behöver i ditt liv just nu för din personliga utveckling.

Om du önskar en paketlösning med flera tillfällen går det att ordna.

När du bokat din coaching kontaktar vi dig för ett kort inledande samtal där vi diskuterar vad just du behöver hjälp med inför coachingen.

Stresshantering med Mindfulness

Skulle du vilja hitta ett sätt att hantera din oro och ångest och minska din stress?

Med hjälp av Mindfulnessträning i kombination med enskild coaching kan du få hjälp att hantera din oro, ångest och minska din stress.

6 tillfällen a 60 min.

Detta går att få både på plats i Oskarshamn och online över hela Sverige.

När du bokat detta ringer vi upp dig för ett förberedande samtal inför dina träffar.

Team-Building

Behöver ditt företag eller organisation hjälp med att stärka ert samarbetet och sociala samspel ?

Här tittar vi på vad just ni behöver för att öka teamkänslan och effektiviteten på arbetsplatsen.

För mer information och kostnadsförslag kontakta oss.

Föreläsningar och Workshops

Vill ni boka in en föreläsning eller  workshop som inspirerar till positiva förändringar, ökad motivation och minskad stress?

Här är några av de områden som vi håller inspirerande föreläsningar och workshops inom:

 • Mindfulness
 • Mindfulness Yoga
 • MediYoga
 • Skapa din väg till förändring
 • Hitta din inre styrka
 • Mental Träning
 • Motivation
 • Stresshantering
 • Hitta glädjen i livet
 • Personlig utveckling
 • Medvetet ledarskap

Kurser och Klasser

Vi erbjuder kurser och klasser inom en rad olika områden.

 • Personlig utveckling på hög nivå
 • Medvetet ledarskap
 • Access Bars® energibehandling
 • Svensk Klassisk massage
 • Regndroppsmassage
 • Mindfulness
 • Mindfulness Yoga
 • MediYoga
 • Onlinekurser

Vi arbetar i hela Sverige så vill du ha en kurs i din stad kontakta oss.

Facilitering

Är det dags att öppna upp ditt liv för helt nya möjligheter?

Känns det som du sitter fast och vet inte vilken väg du skall gå för att ta dig över de hinder som blockera din väg till att skapa det liv du verkligen vill leva?

Då är detta något för dig!

I denna typ av facilitering använder vi oss av dynamiska verktygen från Access Consciousness® för att skapa förändringar, genom verbala tekniker som öppnar upp helt nya möjligheter och ökar din medvetenhet om vad det är som hindrar dig från att skapa det liv du verkligen vill leva och se att du har val att välja något helt annat.

Detta handlar om att stärka och lyfta dig som person där du börjar lita på din egna förmåga att skapa nya möjligheter i ditt liv, och lita på dig själv. Den enda som vet vad du verkligen behöver i ditt liv är du.

Denna tjänst erbjuds även på telefon, eller online via skype eller zoom.

Svensk Klassisk Massage, Aroma Massage, Ansiktsmassage

Den Svenska Klassiska Massagen är en djupgående massage där musklerna bearbetas genom strykningar knådningar, tryck och tapoetment

Behandlingen stimulerar blodflödet i musklerna och löser upp spänningar i hela kroppen, hud, bindväv och muskler. Massage har både förebyggande och rehabiliterande effekter

Avslappningsmassage

Detta är en lättare och mjukare form av massage som ger en djup avslappning och ökat välbefinnande med härliga, välgörande och naturliga oljor från Young Living®.

Ansiktsmassage

Här masseras ditt ansikte och ditt huvud för att lösa upp spänningar, öka blodcirkulationen, ge avslappning och minska svullnader. Denna massage är extra bra för dig med spänningshuvudvärk, migrän tinnitus, om du biter ihop dina käkar eller gnisslar tänderna på natten.

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en mjuk och varsam behandling där du med hjälp av specifika massagetekniker och kraften från de eteriska, naturliga och ekologiska oljorna från Young Living® stimulerar kroppens egna nervsystem, stärker ditt immunförsvar, minskar spänningar i muskler och leder. Denna behandling är speciellt bra för ryggproblem av olika slag.

De eteriska oljor som används i behandlingen är antibakteriella, virusdödade, antiinflammatoriska och hjälper kroppen att själv starta igång en läkningsprocess. De har även en god effekt på känslocentrum i hjärnan och på så vis effektiv för att bl.a. minska stress och oro.

Access kroppsprocesser®

Inom Access finns det ett 60- tal olika kroppsbehandlingar. Här utgår vi från ditt specifika behov och anpassar kroppsbehandlingen efter det just du behöver för din kropp och ditt välmående. Under en behandlingen ligger du bekvämt på massagebänk med kläderna på.

Innan du bokar denna behandling kontakta gärna mig Mia på 070-6559247 för att veta mer om just ditt behov av behandling och vad vi skulle kunna hjälpa dig med.

Sockervaxning

Roll-On Vaxning

Sockervaxet dras av medhårs vilket gör att man inte riskerar några brutna hårstrån. Detta resulterar i att du blir hårfri längre, minskar inåtväxta hårstrån, undviker att skada huden då inga levande hudceller fastnar på sockervaxet, håret blir tunnare och huden lämnas både mjuk och peelad.

Sockervaxet är 100% naturligt och består av socker, vatten och citron och innehåller inga allergiframkallande ämnen.

Roll- On vaxet är också en skonsam form av vaxning och det vax som används anpassa efter din typ av hår och din hudkänslighet. Detta vax är oljebaserat.

Top