Prova på MediYoga gratis

Prova på MediYoga gratis

Prova på MediYoga gratis

Datum/Tid

6 mar, kl. 10:00 - 10:45

Plats


MIANDI


Varmt välkommen att prova på MediYoga gratis lördag den 6 mars kl 10:00 – 10:45

Detta är för dig som aldrig tidigare provat på MediYoga på MIANDI.

Yogamattor finns men vill du ta med din egen matta går det givetvis bra. Du kan välja mellan att utföra övningarna på matten eller sittandes på stol, beroende på vad som fungerar för din kropp.

MediYoga är lätta, lugna och medvetna rörelser som passar även dem med fysiska och psykiska begränsningar. Det är en mjuk, meditativ yogaform där fokus ligger på andningen, enkla kroppsövningar, meditation och vila.

MediYoga är något för alla och passar även dig som är fullt frisk och kan då vara ett bidrag till ökad medvetenhet om dig och din kropp, ökad balans i livet, och skapa mer lugn och harmoni i kropp och sinne.

Detta är en terapeutisk yogaform och används framförallt inom vården. Mer än 90 % av all forskning på yoga i Sverige är testad på MediYoga och över 220 sjukhus och vårdcentraler i Sverige använder det som behandlings- och träningsform.

MediYoga har visat sig ha positiva effekter när det gäller bl.a.

– ryggproblem

– högt blodtryck

-hjärtproblem

-stress

– migrän

– utmattning

– smärtproblematik

-obalanser i kroppen

-stärka nervsystemet

 

När: 6 mars  2021

Tid: 10:00-10:45

Var: MIANDIs lokaler i Oskarshamn

Adress: Köpmangatan 6B (1 trappa upp)

Kursledare: Mia Erlandsson

Kostnad: Gratis

OBS! Då det är begränsat antal platser så att alla har bra med utrymme behöver du avboka din plats om du får förhinder senast  24 timmar innan, antingen via mail till info@miandi.se eller till Mia på tfn 070-6559247, annars debiteras du 100 kr i avgift. Om du inte kan vara med pga sjukdom kan du avboka senare än 24 timmar innan, men glöm inte kontakta Mia omgående, ej avbokad plats debiteras även vid sjukdom 100 kr.

Har du frågor kontakta Mia på info@miandi.se eller tfn 070-6559247

 

Kategorier

Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Top