Kurs i Regndroppsmassage

Kurs i Regndroppsmassage

Kurs i Regndroppsmassage

Datum/Tid

14 okt, kl. 10:00 - 16:00

Plats


Föra Trädgård, Skolsalen.


Kurs i Regndroppsmassage på Öland

 

Under denna praktiska kurs får du lära dig grunderna i Regndroppstekniken som är en form av medicinsk aromaterapi.

Regndroppsmassage är en mjuk och varsam behandling där du med hjälp av specifika massagetekniker och kraften från de eteriska, naturliga och ekologiska oljorna från Young Living® stimulerar kroppens egna nervsystem, stärker ditt immunförsvar, minskar spänningar i muskler och leder. Denna behandling är speciellt bra för ryggproblem av olika slag.

De eteriska oljor som används i behandlingen är antibakteriella, virusdödade, antiinflammatoriska och hjälper kroppen att själv starta igång en läkningsprocess. De har även en god effekt på känslocentrum i hjärnan och på så vis effektiv för att bl.a. minska stress och oro.

 

Under denna dag kommer vi gå igenom de olika teknikerna som används i regndroppsmassage och lära dig mer om de 9 olika oljorna vi kommer använda oss i behandlingen. Du kommer även få ge och ta emot behandlingar under denna dag.

 

Inga förkunskaper krävs för att delta i denna kurs.

 

Kostnad: 1095 kr inkl moms. I kostnaden ingår även manual och diplom och regndroppsoljor för användning vid behandlingarna under kursdagen.

Vid avbokning senare än 7 dagar innan kursstart återbetalas ej kostnaden för kursen.

 

När du anmält dig skickas det ut en faktura via mail. Vänligen uppge namn, bostadsadress, telefonnummer och mail vid din bokning. Vill du hellre betala med swish så går det bra, uppge det i din anmälan så löser vid det.

 

När: söndag 14/10

Tid: 10:00- 16:00

Var: Föra Trädgård, Skolsalen.

Adress: Föra Kyrkgata 2, 397 91 Borgholm.

Kursledare: Mia Erlandsson Certifierad Svensk Klassisk Massör sedan 17 år och massageutbildare i Svensk Klassisk Massage och Regndroppsmassage.

 

Vid frågor gällande kursen, vägbeskrivning eller övernattningsmöjligheter, kontakta Mia Erlandsson på tfn: 070-6559247 eller maila till info@miandi.se.

 

Läs mer om Mia Erlandsson på www.miandi.se

Kategorier

Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Top