Stresshantering med Mindfulness 4 tillfällen

Stresshantering med Mindfulness 4 tillfällen

Stresshantering med Mindfulness 4 tillfällen

Datum/Tid

21 mar - 11 apr, kl. 19:00 - 20:00

Plats


MIANDI


Varmt välkommen till kurs i ”Stresshantering med Mindfulness”4 tillfällen i grupp, med start torsdag den 21 mars kl 19:00-20:oo

 
Skulle du vilja hitta ett sätt att hantera din oro och ångest och minska din stress?
 
Genom att träna Mindfulness utvecklar du bl.a. din förmåga att behålla din uppmärksamhet länge stunder, öka ditt fokus och koncentration, få mer energi, minska din stress och oro samt öka din livskvalité.
 
Du kommer få lära dig grunden i Mindfulness, pröva på olika Mindfulness övningar för att få ett ökat lugn i kropp och sinne, öka din medvetenhet, öka din förmåga att hantera intryck istället för att dras med i dem, kliva ur din autopilot och börja agera i ditt liv istället för att reagera.
 
Du kommer även få lära dig mer om stress, hur det påverkar din kropp och hur du kan använda Mindfulness för att minska din stress och oro.
 
 
 
När: 21 mars – 11 april 
 
När: Kl 19:00-20:00 varje tillfälle. 
 
Var: MIANDIs lokaler på Hamngatan 8a Oskarshamn
 
Kostnad: 595 kr
 
(Betalningen av kursen kan göras med swish, kort eller via Klarna. (för företag tillkommer moms på beloppet) Betalning ska vara gjord innan kursstart. 
 
Kursledare: Mia Erlandsson,
Mindfulness Instruktör, Mindfulness Coach, Life Coach och Business Coach, Friskvårdskonsulent, Yoga Instruktör.
 
BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!
 
OBS! Avbokning senare än 5 dagar före kursstart debiteras hela kostnaden för kursen.
 
 
Mer om kursledaren:
 
Mia Erlandsson har haft kurser och enskild coaching i Mindfulness sedan 2014. Hon har själv stor erfarenhet av hjärnstress, utmattningssyndrom, ångest, depression och fullskaliga ångestattacker.
 
I januari 2013 gick in Mia in i den berömda väggen med full fart, så illa att hon tappade talet, kunde inte röra sin kropp och förlorade stora delar av minnet. Läkarna befarade att hon fått en stroke och hon blev körd med ambulans till sjukhuset i Linköping vilka konstaterade att hon drabbats av Funktionella Neurologiska Symptom och led av kraftigt utmattningssyndrom och hjärnstress.
 
Idag coachar och inspirerar hon andra människor att förändra sina liv med hjälp av de verktyg som hon själv använt för att komma tillbaka från en kraftig utmattning och hjärnstress och skapa ett mer medvetet liv, fyllt med möjligheter, glädje och lätthet och driver sitt egna företag MIANDI.
 
Har du frågor kontakta Mia på 070-6559247 eller maila till info@miandi.

Kategorier

Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Top