Bygg upp din inre styrka med Mindfulness

Bygg upp din inre styrka med Mindfulness

Bygg upp din inre styrka med Mindfulness

Datum/Tid

8 nov - 6 dec, kl. 17:30 - 18:30

Plats


MIANDI


Varmt välkommen till ” Bygg upp din inre styrka med Mindfulness ”, 5 tillfällen i grupp med start måndag 8 november.

 

Skulle du vilja hitta ett sätt att hantera din oro, ångest och minska din stress? Kanske känner du att du behöver mer balans i livet och verktyg för att skapa ett mer lugnt, stabilt och glädjefullt liv?

 

Mindfulness handlar om att vara medvetet närvarande i det som sker här och nu utan att värdera eller döma det du upplever och se verkligheten som den är, inte som du önskar att det var och på så sätt göra mer medvetna val som stärker dig och din förmåga att hantera problem och hinder i ditt liv.

 

Genom att träna Mindfulness utvecklar du bland annat din förmåga att behålla din uppmärksamhet länge stunder, öka ditt fokus och koncentration, få mer energi, minska din stress och oro samt öka din livskvalité.

 

 

Du kommer bland annat få lära dig grunden i Mindfulness, pröva på olika Mindfulness övningar för att få ett ökat lugn i kropp och sinne, öka din medvetenhet, öka din förmåga att hantera intryck i stället för att dras med i dem, kliva ur din autopilot och börja agera i ditt liv i stället för att reagera.

 

 

 

När: 8 okt – 6 dec

 

Tid: Kl 17:30- 18:30 varje tillfälle.

 

Var: Köpmangatan 6 b (1 trappa upp)

 

Kostnad: 795 kr   

 

(Betalningen av kursen kan göras med swish, faktura eller via Actiway om din arbetsgivare är ansluten till det. Friskvårdsbidrag gäller på denna kurs.  Det går även bra att delbetala på 2 tillfällen, då tillkommer en extra avgift på 100 kr)

 

Kursledare: Mia Erlandsson, Mindfulnessinstruktör och Coach, utbildad av Dr Ola Schenström på Mindfulnesscenter AB, påbyggnadsutbildning inom stress, oro, ångest och depression.

 

 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

OBS! Avbokning senare än 7 dagar före kursstart debiteras hela kostnaden för kursen.

 

 

MER OM KURSLEDAREN:

 

Mia Erlandsson har haft kurser och enskild coaching i Mindfulness sedan 2014. Hon har själv stor erfarenhet av hjärnstress, utmattningssyndrom, ångest, depression och fullskaliga ångestattacker.

 

I januari 2013 gick in Mia in i den berömda väggen med full fart, så illa att hon tappade talet, kunde inte röra sin kropp och förlorade stora delar av minnet. Läkarna befarade att hon fått en stroke och hon blev körd med ambulans till sjukhuset i Linköping vilka konstaterade att hon drabbats av Funktionella Neurologiska Symptom, kraftigt utmattningssyndrom och hjärnstress.

 

Idag coachar och inspirerar hon andra människor att förändra sina liv med hjälp av de verktyg som hon själv använt för att komma tillbaka från en kraftig utmattning och hjärnstress och skapa ett mer medvetet liv, fyllt med möjligheter, glädje och lätthet.

 

 

Läs mer om mig Mia Erlandsson på https://www.miandi.se

 

Har du frågor kontakta Mia på 070-6559247 eller maila till info@miandi.

 

Kategorier

Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Top