Kurs i Access Bars®

Kurs i Access Bars®

Kurs i Access Bars®

Datum/Tid

10 feb, kl. 10:00 - 17:00

Plats


MIANDI


När var sista gången du kände dig helt avslappnad och fylld av energi och lätthet?
 
Här har du en energibehandling som hjälper dig till en mycket djup avslappning och låter dig släppa på distraherande tankar, minskar stress, ökar ditt välbefinnande på ett djupare plan och mycket mer.
 
Access Bars® är 32 punkter på huvudet som vi lätt beröring frigör och raderar invanda mönster och beteenden som hindrar dig från att ta emot mer i livet. Efter en barsbehandling känns det i sämsta fall som att du fått en skön massage för hela kroppen och i bästa fall kan det förändra ditt liv.
 
Det är som att defragmentera en dator för att skapa mer utrymme och sortera filerna i ordning för att få mer klarhet och lätthet i livet.
 
Under denna heldag kommer du både lära dig ge och ta emot behandlingen Access Bars samt få ta del av dynamiska verbala verktyg som öppnar upp för nya möjligheter att skapa förändring i ditt liv.
 
Access Bars har hjälpt tiotusentals människor i hela världen till förändringar i livet.
 
Några effekter av Access Bars:
-Minskad stress
– Minskad oro/ångest
– Ökad självkänsla
– Ökad kroppskännedom
– Ökad koncentration och fokus
– Mental och fysisk avslappning
– Bättre sömn
– Minskad smärta
– Mer glädje i livet
– Ökad kreativitet
 
Efter genomförd kurs får du ett diplom som visar att du är Certifierad Access Bars utövare och du kan börja ge behandlingar både på professionell nivå eller för privatbruk till vänner och bekanta.
 
Under dagen bjuds det på kaffe,te och snacks.
 
När: 10 feb 2019
 
Var: MIANDIs lokaler. Hamngatan 8a, Oskarshamn
 
Tid: 10:00-17:00
 
Kostnad: 3100kr (vid repetition av kurs betalar du halva priset, oavsett när du senast tog kursen) barn/ungdomar upp till 15 år deltar gratis med betalande vuxen, ungdomar 16–17 år betalar halva priset. I priset ingår diplom samt manual.
 
Betalning sker med swish, kort eller via Klarna. Kursen ska vara betalad innan kurstart eller godkänd som betalning via Klarna innan kurstart. Betalar du med kort behöver betalning ske på plats i Oskarshamn.
 
Kursledare: Mia Erlandsson, Access Consciousness® Certfied Facilitator.
 
OBS! Vid avbokning av kurs senare än 5 dagar för kursstart debiteras hela kostnaden för kursen. Endast giltigt sjukintyg gäller som godkänd avbokning senare än 5 dagar innan kursstart.
 
Efter du anmält dig till kursen får du mer information gällande kursen, betalning mm.
 
Har du frågor hör av dig till
Mia Erlandsson
Mob: 070-6559247
Mail: info@miandi.se
 
 
Varmt välkommen!

Kategorier

Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Top