Mindful Living – workshop/miniretreat

Mindful Living – workshop/miniretreat

Mindful Living - workshop/miniretreat

Datum/Tid

11 mar, kl. 09:00 - 13:00

Plats


MIANDI


Skulle du vilja hitta sätt att hantera din oro, ångest och minska din smärta och stress? Kanske känner du att du behöver mer balans i livet och verktyg för att skapa ett mer lugnt, stabilt och glädjefullt liv?

Varmt välkommen till denna workshop/miniretreat  i Mindfull living som består  av 3 olika delar Yoga- Mindfulness– Meditation lördag den 11 feb kl 09:00- ca 13:00

 

Del 1 Yoga – Teori och praktik – Här kommer vi mjukt och lugnt öppna upp vårt sinne och vår kropp med enkla yogaövningar och du får lära dig lite mer om Yogans grund och vilket bidrag yoga kan vara för att hitta mer balans i vardagen. 

 

Del 2 Mindfulness – Teori och praktik – Här kommer vi prata lite kort om vad Mindfulness är och hur du kan använda det i din vardag för att stärka upp kropp och sinne och göra mer medvetna val som främjar din hälsa. Du kommer också få prova på några Mindfulness övningar.  

 

Del 3. Meditation.  Vi avslutar dagen med att stilla sinnet och kroppen till vägledd meditation.  

 

Mellan varje del kommer det finnas tid för både reflektion och frågor och vi kommer ta en lite längre paus (ca 30 min) paus där det bjuds på kaffe, te, vatten, frukt och lite annat tilltugg.

 

Glöm inte meddela eventuella allergier.

När: lördag 11 mars  2023

Tid: 09:00- ca 13:00

Kursledare: Mia Erlandsson

tfn 070-6559247

 Köpmangatan 6 b (1 trappa upp) 572 32 Oskarshamn

 

 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

OBS! Avbokning senare än 7 dagar innan workshop /miniretreat debiteras hela kostnaden.

 

 

MER OM KURSLEDAREN:

 

Mia Erlandsson är utbildad Massageterapeut, Yogalärare, Mindfulnessinstruktör, Life Coach och Hälsoinspiratör som har haft klasser, föreläsningar och enskild coaching inom Mindfulness, yoga och meditation sedan 2014. Hon har själv stor erfarenhet av hjärnstress, utmattningssyndrom, svår ångest och djup depression.

 

I januari 2013 gick in Mia in i den berömda väggen med full fart, så illa att hon tappade talet, kunde inte röra sin kropp och förlorade stora delar av minnet. Läkarna befarade att hon fått en stroke och hon blev körd med ambulans till Universitetssjukhuset i Linköping där läkarna konstaterade att hon drabbats av svåra Funktionella Neurologiska Symptom där kroppen började stänga ner bit för bit, kraftigt utmattningssyndrom och hjärnstress.

 

Idag coachar och inspirerar hon andra människor att förändra sina liv med hjälp av de verktyg som hon själv använt för att komma tillbaka från en svår utmattning och hjärnstress och skapa ett mer medvetet liv, fyllt med möjligheter, glädje och lätthet.

 

 

 

 

Kategorier

Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Top