Oljekväll med Young Livings produkter

Oljekväll med Young Livings produkter

Oljekväll med Young Livings produkter

Datum/Tid

17 apr, kl. 19:00 - 20:30

Plats


MIANDI


Varmt välkomna till denna kväll där ni kommer få lära er mer om de eteriska, naturliga och ekologiska oljorna från Young Living® som är fantastiska för både kropp och sinne. Under kvällen har ni möjlighet att smaka, känna och lukta på flera olika oljor samt ta del av några av Young  Livings andra produkter som bla tandkräm, munskölj, rengöring mm.

 

Du kommer även få veta mer om Regdroppsoljorna som används vid Regndroppsmassage som är antibakteriella, virusdödade, antiinflammatoriska och hjälper kroppen att själv starta igång en läkningsprocess. De har även en god effekt på känslocentrum i hjärnan och på så vis effektiv för att bl.a. minska stress och oro.

 

Ni som kommer denna kväll kommer kunna ta del av fina erbjudanden på utvalda oljor och på Regndroppsmassage samt Avslappningsmassage med eteriska oljor. Dessa erbjudanden ges endast till er som deltar denna kväll.

Jag som håller i denna kväll heter Mia Erlandsson och är lärare i Regdroppsmassage (Regndroppsteknik) och är utbildad Regndroppsterapeut. Jag använder Young Livings produkter både privat och proffesionellt i mina behandlingar sedan mer än 5 år tillbaks.

Var: MIANDI, Hamngatan 8 a
När: 17 april
Tid: 19:00- 20:30
Kostnad: 50 kr.

Betalningen sker med swish eller kort på plats den 17 april (vill du betala tidigare går det givetvis bra.  Avbokning ska ske senast 3 dagar innan, annars debiteras du för din bokning.

Obs begränsat antal platser.

Har du frågor kontakta Mia Erlandsson på tfn: 070-6559247 eller maila info@miandi.se

 

Varmt välkomna

 

Kategorier

Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Top