Prova på MediYoga GRATIS

Prova på MediYoga GRATIS

Prova på MediYoga GRATIS

Datum/Tid

11 aug, kl. 18:15 - 19:00

Plats


MIANDI


Prova på MediYoga, gratis, onsdag den 11 augusti kl 18:15- 19:00

Ta med eget underlakan, örngott samt vattenflaska. Yogamattor finns men vill du ta med din egen matta går det givetvis bra. Du kan välja mellan att utföra övningarna på matten eller sittandes på stol, beroende på vad som fungerar för din kropp.

MediYoga är lätta, lugna och medvetna rörelser som passar även dem med fysiska och psykiska begränsningar. Det är en mjuk, meditativ yogaform där fokus ligger på andningen, enkla kroppsövningar, meditation och vila.

MediYoga är något för alla och passar även dig som är fullt frisk och kan då vara ett bidrag till ökad medvetenhet om dig och din kropp, ökad balans i livet, och skapa mer lugn och harmoni i kropp och själ.

Detta är en terapeutisk yogaform och används framförallt inom vården. Mer än 90 % av all forskning på yoga i Sverige är testad på MediYoga och över 220 sjukhus och vårdcentraler i Sverige använder det som behandlings- och träningsform.

MediYoga har visat sig ha positiva effekter när det gäller bl.a.

– ryggproblem

– högt blodtryck

-hjärtproblem

-stress

– migrän

– utmattning

– smärtproblematik

-obalanser i kroppen

-stärka nervsystemet

 

 

När:  11/8

Tid: 18:15-19:00

Var: MIANDIs lokaler i Oskarshamn

Adress: Köpmangatan 6B (1 trappa upp)

Yogaledare: Mia Erlandsson

Kostnad: Gratis

OBS! Om du bokat plats och får förhinder glöm inte avboka din plats annars debiteras du 100 kr. Avbokning sker senast 24 timmar innan, vid sjukdom kan du avboka senare. Avbokning sker till Mia på tfn 070-6559247 eller maila info@miandi.se

 

 

Kategorier

Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Top