Prova på Yin Yoga gratis FULLBOKAT

Prova på Yin Yoga gratis FULLBOKAT

Prova på Yin Yoga gratis FULLBOKAT

Datum/Tid

13 feb, kl. 10:00 - 10:45

Plats


MIANDI


Detta prova på pass är fullbokat, vill du sätta dig på reservlistan ifall det kommer in avbokningar så skicka sms till Mia på tfn 070-6559247 eller maila: info@miandi.se

Varmt välkommen att prova på Yin Yoga gratis lördag den 13 februari kl 10:00 – 10:45.

Detta är för dig som aldrig tidigare provat på Yin Yoga på MIANDI!

Yin Yoga som ofta även kallas bindvävsyoga kännetecknas av passiva positioner som har en lätt, mjuk stretch, utförs i stillhet och medveten närvaro. I Yin Yogan håller vi varje position i minst 1 minut upp till flera minuter.

På plats finns: yogamattor, kuddar, meditationskuddar, bolster. Vill du ha med egen matta, bolster eller kudde går det bra.

Eftersom man vill komma åt bindväven istället för musklerna, går man inte så djupt i stretchen och håller varje position en lite längre stund.

Denna yogaform passar alla och är extra bra för dig som lider av långvarig stelhet och smärta i kroppen, eller känna dig stressad och vill komma ner i varv eller om du ofta känna dig trött och vill fylla på med energi.

Några fördelar med Yin Yoga:

Passar alla
Avslappnande
Mjukar upp stelhet i kroppen
Lugnar sinnet
Ökad rörlighet i leder
Minskar stress och oro
Ökar flödet av energi och livskraft

 

När: 13 februari  2021

Tid: 10:00-10.45

Var: MIANDI

Adress: Köpmangatan 6B (1 trappa upp)

Kursledare: Mia Erlandsson.

Kostnad: Gratis.

OBS! Då det är begränsat antal platser så att alla har bra med utrymme behöver du avboka din plats om du får förhinder senast  24 timmar innan, antingen via mail till info@miandi.se eller till Mia på tfn 070-6559247, annars debiteras du 100 kr i avgift. Om du inte kan vara med pga sjukdom kan du avboka senare än 24 timmar innan, men glöm inte kontakta Mia omgående, ej avbokad plats debiteras även vid sjukdom 100 kr.

 

För mer information gällande kurs eller betalning kontakta Mia Erlandsson på 070–6559247 eller maila till info@miandi.se

 

 

Kategorier

Boka

Detta evenemang är fullbokat.

Top