Yin Flow Yoga 4 torsdagar

Yin Flow Yoga 4 torsdagar

Yin Flow Yoga 4 torsdagar

Datum/Tid

29 feb - 21 mar, kl. 16:30 - 17:15

Plats


MIANDI


Yin Flow Yoga 4  torsdagar, 

Yin Yoga kännetecknas av passiva positioner som har en lätt, mjuk stretch, utförs i stillhet och medveten närvaro. I vanlig Yin Yogan håller man varje position i minst 1 minut upp till flera minuter. I Yin Flow Yoga kombinerar vi mjuka, långsamma medvetna rörelser med stillsamma passiva positioner vilket underlättar för oss att släppa på spänningar, minska stress och öppna upp flödet i muskler, leder, ligament och bindväv. Fokus ligger även på långa, mjuka, medvetna andetag.

 

På plats finns: yogamattor, filtar, meditationskuddar, bolster, yogablock, yogaband. 

 

Denna yogaform är extra bra för dig som lider av långvarig stelhet och smärta i kroppen, eller känner dig stressad och vill komma ner i varv och samtidigt fylla på med energi och öka din medvetenhet om din kropp.

 

Några fördelar med Yin Flow Yoga:

Avslappnande
Mjukar upp stelhet i kroppen
Lugnar sinnet
Ökad rörlighet i leder
Minskar stress och oro
Ökar flödet av energi och livskraft

 

När: Torsdagar 29 feb- 21 mars ( v9-12)

Tid: kl 16:30- 17:15 varje tillfälle.

Var: MIANDI, Köpmangatan 6B (1 trappa upp)

Yogalärare: Mia Erlandsson.

Investering: 500  kr 

 

Betalning sker med swish eller via Epassi appen för dig som är ansluten till Friskvård via Epassi. 

Betalning via Swish görs till nr:  123 0757435 (önskas kvitto för  att kunna utnyttja din friskvård mailar du mig efter utförd betalning).

Epassi: Logga in på Epassi appen, hitta MIANDI, klicka på rutan det står  Yin Flow Yoga 4 tillfällen på och bekräfta ditt köp.

Köpevillkor: Betalning görs direkt efter du fått bekräftelse via mail på din bokning för att vara garanterad plats på kursen.  

Anmälan är bindande. Vid ev sjukdom/skada som gör att du inte kan vara med på kursen kan full återbetalning av avgiften ske vid uppvisande av läkarintyg. 

 

 

För mer information gällande kursen  eller betalning kontakta Mia Erlandsson på 070–6559247 eller maila till info@miandi.se

 

 

 

Kategorier

Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Top