Yin Yoga 6 tillfällen

Yin Yoga 6 tillfällen

Yin Yoga 6 tillfällen

Datum/Tid

10 jan - 14 feb, kl. 17:30 - 18:30

Plats


MIANDI


YinYoga 6 tillfällen, start tisdag 10 jan 2023 kl 17:30-18:30

Yin Yoga som ofta även kallas bindvävsyoga kännetecknas av passiva positioner som har en lätt, mjuk stretch, utförs i stillhet och medveten närvaro. I Yin Yogan håller vi varje position i minst 1 minut upp till flera minuter.

På plats finns: yogamattor, filtar, meditationskuddar, bolster. Vill du ha med egen matta, filt, bolster eller kudde går det bra.

Eftersom man vill komma åt bindväven istället för musklerna, går man inte så djupt i stretchen och håller varje position en lite längre stund.

Denna yogaform passar alla och är extra bra för dig som lider av långvarig stelhet och smärta i kroppen, eller känna dig stressad och vill komma ner i varv eller om du ofta känna dig trött och vill fylla på med energi.

Några fördelar med Yin Yoga:

Passar alla
Avslappnande
Mjukar upp stelhet i kroppen
Lugnar sinnet
Ökad rörlighet i leder
Minskar stress och oro
Ökar flödet av energi och livskraft

Datum:

10 jan

17 jan

24 jan

31 jan

7 feb

14 feb

 

 

När: 10 jan- 14 feb 2023

Tid: 17:30-18:30

Var: MIANDI

Adress: Köpmangatan 6B (1 trappa upp)

 

Yogaledare: Mia Erlandsson.

Kostnad: Ordinarie pris 900 kr (100 kr rabatt om du är pensionär, student på heltid eller sjukskriven minst 50 %). Sjukintyg krävs för att få ta del av rabatt om du är sjukskriven, meddela detta i din bokning.

Betalning sker med Swish, kontanter eller faktura innan kursstart. Friskvårdsbidrag gäller för denna yogakurs. Du som har Epassi via din arbetsgivare kan använda det för betalningen av kursen. 

OBS! Avbokning av kurs måste ske minst  7 dagar före kursstart annars debiteras du kostnaden för hela kursen.

OBS! begränsat antal platser!

För mer information gällande kurs eller betalning kontakta Mia Erlandsson på 070–6559247 eller maila till info@miandi.se

Kategorier

Boka

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Top